Друштво

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru ujutru po kotlinama, mjestimično magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 28 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ

Na putevima u Crnoj Gori saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, i uz dobru vidljivost. Savjetuje se oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putu, uz poštovanje pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teže, a četiri osobe lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Tivta danas čak 47 letova, a četiri su za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov bio je u 6:30, sledeći je u 15:10, a kompanije „Air Serbia“ su u 15:20 i u 18:40. Iz Podgorice je planirano 25 letova, od čega pet za Beograd; „Air Serbia“ u 8:40, 15:20 i u 21:45, a „Montenegro Airlines“ u 8:50 i u 17:30.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stiže na Željezničku stanicu u Baru u 8:30, sa 20-minutnim zakašnjenjem, a inter city voz bi po redu vožnje trebalo da dođe u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su u 9:00 i u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Nema više gužve na hercegnovskoj Autobuskoj stanici, pa mjesta ima dovoljno na svim linijama. Jutros su u naš grad prvi stigli „Ozlem tours“ iz Leskovca, „Lazaro“ iz Banja Luke i „Rule turs“ iz Skoplja, a za njima i „Viena tour“ iz Bijeljine, pa „Lasta“ i „Banbus“ iz Beograda. Po redu vožnje su krenuli „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Croatia bus“ za Splut, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na linijama u zemlji.

DOM ZDRAVLJA

U Domu zdravlja Herceg Novi organizovana su uobičajna dežurstva. Izabrani ljekari za djecu i za odrasle danas rade od 7:00 do 21:00 sat, a ambulante u Igalu i Bijeloj nedeljom ne rade.

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close