Servis

LJETO 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, tokom jutra po kotlinama magla ili sumaglica, a poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab, promjenljivog smjera. Temperatura mora 26 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 37 stepeni.

STRUJA

Danas će bez struje, od 8 do 17 sati, biti: Karaula, područje ušća Sutorine, Kobila, Njivice, Njivički put, Sutorina oko “Voli” marketa.

VODA

Potrošači u Sutorini, od Šumarske kuće do Debelog brijega, neće imati uredno vodosnabdijevanje od 8 do 13 sati zbog otklanjanja kvara na mreži kod restorana Traktir.

Potrošači u ulicama Bratstva i jedinstva, Mojdeški put i Narodnih heroja, neće imati uredno vodosnabdijevanje od 8 do 11 sati zbog otklanjanja kvara na DN 80.

AUTOBUSKA STANICA

Sa autobuske stanice u Herceg Novom biće organizovan vanredni polazak ka Nišu, u petak, 3. jula u 7:00 sati. Kako informišu sa autobuske stanice, putnici mogu kupiti karte za Novi Pazar, Rašku, Kraljevo, Kruševac i Niš.

Organizator je agencija Montenegro holidej (Montenegro holiday) a rezervacije su moguće na brojeve telefona 067 026 062 i 067 061 226.

Podsjećamo, sledeći vanredni polazak za Beograd i Novi Sad planiran je sutra u 7:00 sati.

AERODROMI CRNE GORE

Na tivatski aerodrom danas očekuju samo jedan dolazak iz Dizeldorfa u 18:20. Očekivano vrijeme slijetanja aviona na podgoričkom aerodromu je: iz Dizeldorfa u 12:25, Budimpešte u 13:40, Beča u 14:15, Ljubljane u 15:50 i Kopenhagena u 18:30.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi su suvi a vidljivost je smanjena na putevima koji vode kroz usjeke i doline. Intezitet saobraćaja je umjeren van gradskih sredina.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Povezane Vijesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte Još
Close
Back to top button
Close