Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и топло. На сјеверу, током јутра по котлинама магла или сумаглица, а послијеподне у континенталним предјелима слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб, промјенљивог смјера. Температура мора 26 степени. Највиша дневна температура ваздуха до 37 степени.

СТРУЈА

Данас ће без струје, од 8 до 17 сати, бити: Караула, подручје ушћа Суторине, Кобила, Њивице, Њивички пут, Суторина око “Воли” маркета.

ВОДА

Потрошачи у Суторини, од Шумарске куће до Дебелог бријега, неће имати уредно водоснабдијевање од 8 до 13 сати због отклањања квара на мрежи код ресторана Трактир.

Потрошачи у улицама Братства и јединства, Мојдешки пут и Народних хероја, неће имати уредно водоснабдијевање од 8 до 11 сати због отклањања квара на ДН 80.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Са аутобуске станице у Херцег Новом биће организован ванредни полазак ка Нишу, у петак, 3. јула у 7:00 сати. Како информишу са аутобуске станице, путници могу купити карте за Нови Пазар, Рашку, Краљево, Крушевац и Ниш.

Организатор је агенција Монтенегро холидеј (Montenegro holiday) a резервације су могуће на бројеве телефона 067 026 062 и 067 061 226.

Подсјећамо, следећи ванредни полазак за Београд и Нови Сад планиран је сутра у 7:00 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

На тиватски аеродром данас очекују само један долазак из Дизелдорфа у 18:20. Очекивано вријеме слијетања авиона на подгоричком аеродрому је: из Дизелдорфа у 12:25, Будимпеште у 13:40, Беча у 14:15, Љубљане у 15:50 и Копенхагена у 18:30.

АМСЦГ

Услови за вожњу су повољни, коловози су суви а видљивост је смањена на путевима који воде кроз усјеке и долине. Интезитет саобраћаја је умјерен ван градских средина.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close