Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Данас сунчано и топло, вјетар мјестимично умјерен до појачан сјеверни. До 36 степени, а на југу земље до 34 степена. Темература мора код Херцег Новог 24 степена.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Стигао је Лазаро из Бања Луке и Лалатовић из Модриче, ријеч је о редовним линијама.  Ускоро ће из Београда, данас нема полазака за Сарајево,већ парним датумима. Има мјеста довољно, а за све информације контакт телефон је 321 225.

АВИО САОБРАЋАЈ: ДО 18.СЕПТЕМБРА ТРИ ДОДАТНЕ ЛИНИЈЕ ОД БЕОГРАДА ДО ТИВТА

Због изузетно великог интересовања путника, Аир Србија ће у периоду до 18. септембра увести још три додатна повратна лета између Београда и Тивта.Укупни капацитет на овој линији биће повећан 33%, односно за око 5.000 сједишта. Након вишемјесечне паузе реуспостављен је авио саобраћај између двије земље на задовољство представника националних авио компанија али и путника којих је све више на Црногорском приморју.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Нешто послије 8:00 часова стићи ће воз из Београда у Бар. Цијена превоза у првом разреду износи 32 еура а у другом 21. Обавезна резервација у међународном жељезничком саобраћају кошта 3 еура.

УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ: ДО 20.СЕПТЕМБРА КАМПАЊА „КАД ПИЈЕМ НЕ ВОЗИМ“

Из Управе полиције у сарадњи са представницима компаније АД „Пивара Требјеса“ започели су кампању која ће указати возачима на неопходност одустајања од алкохола у комбинацији са вожњом.
Поред превентивних активности у оквиру кампање службеници саобраћајне полиције свакодневно ће предузимати и репресивне активности – контролу присуства алкохола у организму свих категорија возача”, поручили су из УП-а.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Услови за вожњу погодују учесницима у саобраћају, ванредних ограничења нема, док су редовна условљена радовима на путевима у Црној Гори. Више на 19807, током 24 сата и за евентулну помоћ на путу и на порталу амсцг.орг.

Опрезно и срећан пут !

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close