Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и топло. Ујутру, на сјеверу, по котлинама магла а у поподневним сатима слаб до умјерен развој облачности. Вјетар повремено и мјестимично умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Јутарња температура ваздуха до 24, највиша дневна 22 до 36 степени. Teмпература мора 25 степени.

До 17.септембра подручје Црне Горе ће бити под утицајем топле тропске ваздушне масе која ће условити тропске температуре ваздуха посебно у ширем региону Подгорице и Даниловграда (Зетско-бјелоплавићки регион) и приморја праћене појачаним до јаким сјеверним-сјевероисточним вјетром. Како предвиђају из Европског метео центра до поменутог датума нема изгледа за кишу.

АВИО САОБРАЋАЈ

Монтенегро Аирлинес ће од сутра до 21. септембра увести четири додатна лета на релацији Тиват – Београд. Летови ће бити организовани сутра, у суботу 19. септембра, недељу 20.и понедељак 21.овог мјесеца.Карте је могуће резервисати преко [email protected]

БАРСКА ПЛОВИДБА

Из Барија ће сутра вече кренути ферибот „Дубровник“ ка Бару. Полазак је у 21 сат а очекивани долазак у Барску луку је нешто иза 8:00 часова.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Услови за вожњу су повољни. До 1.октобра трајаће радови на прикључењу Херцег Новог на Регионални водовод. На путу М -11 Лепетани –Тиват долази до обустава саобраћаја не дужих од 15 минута, а саобраћај је у режиму једносмјерног уз наизмјенично пропуштање.

Подсјећамо на кампању Управе полиције „Кад пијем не возим“. Мјере ће бити у распону од савјетодавних до примјене санкција, како би се заштитили сви учесници у саобраћају а због све учесталијих незгода на путевима са озбиљним последицама. Опрезно за воланом, срећан пут !

ВОДОВОД ХН: РАДОВИ НА МРЕЖИ НА ШЕТАЛИШТУ У ПОПОДНЕВНИМ САТИМА

Дошло је до квара на водоводној  мрежи на Шеталишту Пет Даница. Радови на санацији квара ће трајати од 14:30 до 17:30 часова тако да ће без воде бити потрошачи  из Осијечке и улице 29.Децембра, као и потрошачи са подручја дијела  Шеталишта Пет Даница до Милашиновића моста.

ЦЕДИС: РАДОВИ НА МРЕЖИ У ХЕРЦЕГ НОВОМ

Због радова на електро мрежи којим ће обезбиједити квалитетније напајање електричном енергијом, из ЦЕДИС-а су раније најавиле прекид у испоруци потрошачима залеђа града. До 13 :00 часова без струје ће бити потрошачи на Врбању.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close