Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сунчано и топло, уз повремено малу или умјерену облачност. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, пријеподне и током ноћи на крајњем југоистоку умјерен до појачан сјевероисточни. Температура мора 26 степени. Највиша дневна температура ваздуха 35 степени.

СТРУЈА

Без струје ће данас бити потрошачи на Топлој III од 9 до 17 сати, док од 7 до 13 сати струју неће имати Врбањ. Сутра ће без струје бити потрошачи на Жвињама, од 8:30 до 16 сати.

ВОДА

Због квара на челичном  цјевоводу ДН 350 код Спортског центра без дотока воде су потрошачи са подручја Жвиња, Њивица и дијела Улице војводе Луке Вукаловића око Карауле. Санација је у току, а њихов завршетак и нормализацију водоснабдијевања очекују до 14 часова.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 стигли су Божур и Ласта из Београда и Лалатовић из Модриче, а у 7:00 сати је кренуо Озлем ка Београду. Кашњења нема, а мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће бити реализовано пет летова ка Београду и по један ка Минску и Киеву, док из Подгорице планирају три лета ка Београду и по један ка Дортмунду, Истанбулу и Паризу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз саобраћа на релацији Бар – Београд сваке вечери у 19:00, док је полазак из Београда организован у 21:10. Цијена карте у првом разреду је 31,80 еура, а у другом 21 еуро.

АМСЦГ

Овог јутра се у већем дијелу земље саобраћа уз повољне услове за вожњу. 

Због минерских радова сутра ће бити обустављен саобраћај на магистралном путу Даниловград-Подгорица од 11.00 до 13.00 сати.

Интензитет саобраћаја је умјерен. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.

Срећан пут!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close