Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и топло. На сјеверу ујутру по котрлинама магла или сумаглица. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 24 до 36, а на југу, до 33 степена.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

Полазак ка Београду и Новом Саду из Херцег Новог, реализован је  у 7:00 сати. Повратак из ових градова  планиран је 30. јуна са Славије, а посредством агенције Монтенегро холидеј. Међуградски саораћај одвија се уз извјесну редукцију полазака у складу са интересовањем путника, а због  епидемиолошке ситуације. Телефон за информације 321 225.

АВИО САОБРАЋАЈ

Са Подгоричког аеродрома данас су планирана три лета. За Франкфурт у 15:50, Цирих у 16:55 и за Љубљану у 19:50. Електронска пријава путника на лет биће ускоро омогућена и за путнике који користе услуге националног авио превозника Монтенегро Аирлинес. Реализација ове услуге је у завршној фази, а моћи ће да је користе заинтересовани и путем сајта www.монтенегроаирпортс.цом.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

На магистралном путу М–11 Лепетани-Тиват  због  радова на прикључењу општине Херцег Нови на регионални водовод одобрена је  промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, а предвиђено је да радови трају до 1.јула.  Сутра, 29.јуна, због испитивања асфалта на маг. путу М-1 дионица Дебели Бријег –Мељине локалитет Татарбашта, одобрена је промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде до 15 минута, од 9.00 до 17.00 часова. Опрезно и срећан пут!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close