Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру по котлинама магла, а током дана слаб до умјерен развој облачности. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Температура мора 24 степена. Највиша дневна температура ваздуха 32 степена.

СТРУЈА

Сутра ће без струје бити, од 9:00 до 18:00 сати: Савина – подручје око  вртића. Од 10:30 до 12 сати: хладњача ПKБ – Мељине. Од 12:30 до 14 сати комплекс Лазарет – Мељине, и од 14:30 до 16 сати базен на Шкверу.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари раде у главној згради Дома здравља на Топлој, на дијелу за одрасле од 7 до 21 сат, а на дијелу за дјецу од 7 до 17 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Стигли су Озлем из Лесковца, Лазаро из Бања Луке, Виена из Модриче и Банбус из Београда, а тачно у 7:00 сати кренуо је Озлем ка Београду. Остале очекују по реду вожње, нема најевљеног кашњења. Како информишу дежурни, мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас чак седам летова ка Београду, два ка Киеву, а по један ка Нишу, Хановеру, Минску, Манчестеру. Са подгоричког аеродрома данас ће реализовати четири лета ка Београду и по један ка Берлину, Истанбулу, Франкфурту, Лондону, Бриселу, Бечу, Љубљани и Дизелдорфу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз саобраћа на релацији Бар – Београд сваке вечери у 19:00, док је полазак из Београда организован у 21:10. Цијена карте у првом разреду је 31,80 еура, а у другом 21 еуро.

АМСЦГ

Коловози су суви, видљивост добра, а интензитет саобраћаја умјерен ван градских средина.

Данас је забрањен саобраћај до 16:00 сати од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића (зграда “Новљанка”) до раскрснице улица Браће Гракалић и Бранка Ћопића због безбједног проласка теретног возила са градилишним краном и истовара и монтаже на градилишту испред зграде Општине.

Краћи прекиди, не дужи од 15 минута очекују возаче на путном правцу Даниловград – Подгорица, затим Херцег Нови – Тиват, а једном траком наизмјенично саобраћа се у близини тунела Созина гдје је у току санација деформација на саобраћајницама које су прилазне тунелу.

Срећан пут!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close