Сервис

ЉЕТО 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и топло. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха до 35 степени. 

СИНОПТ.СИТУАЦИЈА: Ваздушни притисак висок

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

Међуградски саобраћај у Црној Гори одвија се редовно, до 36 линија дневно. Што се тиче међународнох, ка Београду је планиран полазак првог дана јула, посредством агенције Монтенегро холидеј. Превоз обављају из компаније Лалатовић. За сада, односно до 5.јула, нема линија ка БиХ, због недавног пооштравања мјера НКТ-а у вези са неопходношћу посједовања теста на ковид19.

АВИО САОБРАЋАЈ

Са Подгоричког аеродрома за данас су најављена два лета. За Мемингем у 10:30 а за Цирих у 12:30. Ирска нискотарифна компанија Ryanair, успоставиће од јула сезонске летове ка Црној Гори.

БАРСКА ПЛОВИДБА

Према најавама из Барске пловидбе, сутра у 21 сат најављена је линија из Барија до Бара. На овој релацији, трансфер обављају из ријечке Јадролиније, фериботом „Дубровник“ који је још једна обавезна станица.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Услови за вожњу су повољни, интензитет саобраћаја је умјерен.  Због испитивања асфалта на маг. путу М-1 дионица Дебели Бријег –Мељине локалитет Татарбашта одобрена је промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде до 15 минута  од 09.00 до 17.00 часова.

ЦЕДИС: РАДОВИ НА МРЕЖИ У ЦИЉУ ПОБОЉШАЊА СНАДБИЈЕВАЊА

Потрошачи на подручју око ушћа Суторине, данас ће због радова на мрежи бити без струје од 8 до 17 часова. Подручје Kобиле, Њивица, Њивички Пут, Суторина око “ВОЛИ” маркета (краткотрајни прекиди у напајању) од 8 до 9 часова . Од 9:30 до 11:30 сати – Игало (подручје око вртића на Шиштету).

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close