Uncategorized @srИзбори 2017.Политика

LOKALNI IZBORI 2017: GRAĐANSKA LISTA ZA HERCEG NOVI -MIŠO ŠKOBALJ: PODRŽATI MLADE KOJI SE BAVE SPORTOM

-Udruženje privrednika Herceg Novog i Građanska lista za Herceg Novi–Mišo Škobalj podržavaju i podržaće svaku sportsku manifestaciju, svako sportsko drušvo i sve pojedince koji afirmišu sport i zdrave stilove života. Kao sportista, alipinista i paraglajdista založiću se da novski privrednici snažno podrže svaku sportsku aktivnost u Novome,” istakao je u saopštenju Darko Šiljegović, predsjednik Udruženja privrednika Herceg Novog.

Na turniru je učestvovalo pet ekipa u uzrastu predpetlića, igralo se po sistemu svako sa svakim a u finalu su ušle dvije ekipe koje su sakupile najviše bodova. Učestvovale su ekipe FK Igala 1929, FK Obilića, dvije ekipe škole fudbale Leostara, kao i domaćin turnir ekipa škole fudbala ,,AS”.

,,Moja kancelarije je puna pehara sa brojnih turnira čije sam održavanje pomogao kao privrednik. Svi uspješni privrednici Novoga moraju dio svog prihoda vraćati zajednici, odnosno Novome i Novljanima, ulažući u sport, kulturu i talentovane mlade ljude iz bilo koje oblasti. To je jedan od prioriteta naše liste jer je naša omladina naš najvredniji resurs,” poručio je Zdravko Mišeljić vlasnik kompanije NO-MI i jedan od osnivača Udruženja privrednika.

Organizatori prvomajskog turnira iz škole fudbala ,,AS” izrazili su nadu da će ovo fudbalsko nadmetanje postati tradicionalno, kao i da će iz godine u godinu privlačiti sve veći broj ekipa.

Danas kada postoje brojni sadržaji koji mogu negativno uticati na razvoj mladih potrebno je uložiti dodatan napor da se mladi zainteresuju za sport. Novi je između ostalog oduvijek bio prepoznat kao grad uspješnih sportista i želimo da tako ostane, poručuju  u saopštenju iz Građanske liste.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close