Избори 2017.Политика

LOKALNI IZBORI 2017: SAOPŠTENJE DF-DPS JE SIGURNIM KORAKOM DOVEO HERCEG NOVI U STANJE HAOSA

Saopštenje za javnost danas su uputili iz Demokratskog fronta u kojem navode: “DPS je sigurnim korakom doveo Herceg Novi u stanje haosa i hronične opasnosti. Podmetanje bombi, mafijaški obračuni nesposobnost ili nespremnost države i režima da se s njima obračuna pretvorila je Herceg Novi u Kabul, a ne Opatiju južnog Jadrana. Je li ovo destinacaija tog mnogoobećavanog sigurnog koračanja? Je li ovo nastavak “razvojnog turističkog projekta” dovođenja italijanskih turista devedesetih?  Jasno je zašto do sada ni jedan valjan  investitor  nije došao i zašto se naše firme, naše bolnice, naša brodogradilišta “tapkaju” između režima i problematičnih tajkuna.

Koji je to ozbiljan investitor koji će svoj teško stečen novac uložiti u turističo mjesto u kojem se izvode bombaški napadi? Koji kapital je u takvom ambijentu siguran? Koji turista će mirno uživati na našim plažama  dok nevini ljudi stradaju u okršajima  koji su posljedica uspostavljanja “italijanske veze”? Je li to ta razvojna politika o kojoj pričaju nosioci ovih “progresa”? I ko nam je za sve ovo kriv?

Ovo što se danas nažalost događa na ulicama Novog rezultat je višedecenijske politike protiv koje se DF bori, a koja od mirnih primorskih gradova, najpoželjnijih za život u Crnoj Gori, pravi Bronksove i Harleme i sveukupno opasna mjesta za izbjegavanje. Građani Novog neće dozvoliti da više iko nevin strada na našim ulicama, da nam više i jedan cent koji smo ugradili u naša preduzeća i našu imovinu otimaju ispred nosa. Demokratski front će otvoriti vrata koja nam je režim prije tri decenije zatvorio – vrata slobode, reda i razvoja Novog, navedeno je u saopštenju DF.

 

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close