Друштво

MATURSKO VEČE  UČENIKA OŠ „ILIJA KIŠIĆ“: APLAUZI ZA BUDUĆE SREDNJOŠKOLCE

Ljepota, osmjesi, sreća, razdragana mladost – tako bi ukratko mogli opisati male maturante Osnovne škole „Ilija Kišić“ na sinoćnjoj maturskoj proslavi. Maštovitosti i elegancije nije nedostajalo pa su i djevojke i momci sinoć divno izgledali. U takvom ruhu bili su ozbiljniji i drugačiji nego kada smo ih sretali u školi, stasali za novo poglavlje života, bio je komentar jedne od nastavnica koja je došla da isprati svoje učenike. Oni su se okupili na parkingu hotela Igalo, a potom je uslijedio defile šetalištem do kafe bara „Pipls“ gdje je zabava bila organizovana.

-Generacija 2015/16 broji 61 maturanta koji su bili raspoređeni u tri razreda. Đak generacije biće izabran na narednoj sjednici nastavničkog vijeća, kratko nam je prokomentarisao direktor škole Đorđije Radović.

Jedan od razrednih starješina maturanata Milivoje Pištalo, profesor istorije, generaciju je ocjenio kao dosta zreliju u odnosu na neke prethodne koje su do sada izveli.

-Svojim ponašanjem pokazali su ozbiljnost kako na višednevnoj ekskurziji tako i na izletima, a mislim da će tako biti i na ovoj zabavi, zaključio je Pištalo.

Jedno poglavlje života je za njima, a mi im želimo uspjeh u svakom narednom! Srećno!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close