ИздвојеноТуризам

MEDITERANSKI CENTAR INSTITUTA SUTRA OTVARA VRATA GOSTIMA

Poslije tromjesečne pauze sutra će ponovo biti otvoren Mediteranski zdravstveni centar Instituta „Dr Simo Milošević“ u Igalu, kada i stižu prvi gosti posredstvom Fonda zdravstva. Institut će biti domaćin i brojnim programima i gostima “Praznika mimoze” koji počinje 14. februara.

Menadžment i zaposleni  naše renomirane zdravstveno rehabilitacione ustanove nastaviće rad rasterećeniji od pritiska procesa privatizacije jer je nedavno poslednji tender za prodaju Instituta proglašen  neuspješnim. U ovoj godini neće biti raspisivan novi, već će Vlada, koja je vlasnik 56,5 odsto akcija, potražiti nove modele za unapređenje rada i poslovanja ove zdravstvene ustanove.

Pauza u radu  iskorišćena je za tekuće održavanje, popravke, djelove sanacije na cjevovodu, remont mašinske sale  kao i molersko farbarske radove i uređenje enterijera.

Već je potvrđen dolazak 980 pacijenata kroz norveški državni program. Obnovljen je i dio prošlogodišnjih ugovora sa starim partnerima a menadžment će nastojati da u Institut dovede i goste sa drugih tržišta.

Prošlogodišnja sezona bila je veoma uspješna za Institut a ostvareno je preko  220 000 noćenja.

 

 

 

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close