Друштво

МЕНСА: ТЕСТИРАЊЕ У ХЕРЦЕГ НОВОМ

Менса Црна Горе организоваће бесплатно тестирање базичне интелигенције 14. јуна у 12 часова у СМШ “Иван Горан Ковачић”.

Кандидати који се пријављују за тестирање морају бити пунољетни. За ученике средњих школа старосна граница се помјера на навршених 16 година на дан тестирања уз сагласност школе. Менсин тест се може радити три пута, при чему између два тестирања мора проћи најмање 365 дана.

Пријаве за тестирање трају до четвртка, 11. јуна (23:59) , а заинтересовани треба да попуне онлине пријаву: https://mensa.me/formulari/index.php/41689

Средства за тестирање су обезбиједили Менса и Општина Херцег Нови, а биће обављено у складу са препорукама Института за јавно здравље.

Менса Црне Горе је невладина организација која окупља високо натпросјечно интелигентне особе. Главна активност је откривање и развој интелигенције.

Менса Црне Горе је ове године домаћин најзначајнијем догађају Менсе Интернатионал, ИБД-у који се одржава у Будви у октобру. Учесници ће бити сви предсједници и директори свјетских Менси као и делегати и гости из читавог свијета. ИБД је догађај од великог значаја не само за Менсу Црне Горе већ и за читаву државу.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close