Економија

Na prodaju imovina Brodogradilišta

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Objavljen je tender za prodaju cjelokupne imovine  Brodogradilišta Bijela, po ukupnoj početnoj cijeni od oko 27,2 miliona eura, informiše Mina. Tender je raspisala Stečajna uprava Jadranskog brodogradilišta, a na prodaju je ponuđena imovina  koju čine posebni djelovi poslovne zgrade u privredi, restoran  kao i  remontna, radionička i hala kovačnice, kompresorska stanica, skladište drvene građe, brodoopremni pogon, kao i trafostanice. Prodaja obuhvata i  dokove, dizalice, mašine, alate, kancelarijski namještaj, vozni park.

Javna prodaja biće organizovana prikupljanjem pismenih ponuda, a rok do kada se one mogu dostavljati je  8. februar  do deset sati i 30 minuta u Privrednom sudu u Podgorici. Javno otvaranje ponuda planirano je 45 minuta kasnije.

Pravo na dostavljanje ponuda za kupovinu  imaju svi građani i preduzeća, uz uslov da uplate depozit u iznosu od tri odsto od početne cijene imovine za koju se dostavlja ponuda. Kriterijum za odabir ponuda je isključivo najveća ponuđena cijena. Stečaj u Brodogradilištu uveden je u poslednjeg dana juna 2015. godine na zahtjev Poreske uprave.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close