Туризам

NA TRGU PROMOVISAN PROJEKAT “GOLFOM KROZ REGION”

Projekat “Gоlfom kroz  region”, koji realizuje Turistička organizacija opštine Žabalj i Golf klub Centar iz Žablja promovisan je danas na Trgu Nikole Đurkovića.

Opština Žabalj postaje prepoznatljiva po golf terenu , najvećem u Srbiji, koji se prostire na 45 hektara, istakla je predjednica Turističke organizacije Žabalj Marija Čupić i istakla da imaju odličnu saradnju sa golf klubom iz Tivta:

– Golf  klub Knjaginja Milica iz Tivta već nekoliko godina kod nas organizuje otvoreno prvenstvo Crne Gore, koje će ove godine biti priređeno 18. i 19. maja, kazala je Čupić.

U saradnji sa klubom iz Tivta, osim u Herceg Novom, promocije su organizovali i na dvije lokacije u ovom gradu:

-Projekat je promovisan u Porto Montenegru jer oni imaju vježbaliste za golf, pa smo mogli da dočaramo bolje ovu igru , a riješili smo i Herceg Novi da obuhvatimo kako bi pronašli neke buduće golfere , jer se ovaj sport tek razvija u Crnoj Gori, objasila je Čupić.

Saradnja Turističkih organizacija Žabalj i Herceg Novi počela je tokom Novosadskom sajma, a prema riječima Ćupić, izgradnjom luksuznih kompleksa sve je više zainteresovanih za ovaj sport:

-Kompleks Luštica će dobiti golf teren, u Porto Montenegru postoji vježbalište i mislim da je to odličan način da se povežu dvije destinacije na obostranu korist.

Uz golf, opština Žabalj je prepoznatljiva po gazdinstvima koje proizvode sir i med, pa je Turistička organizacija pripremila tematsku rutu i promovisala i ove proizvode. Projekat “GOLFOM  KROZ  REGION”,biće promovisan i u BIH, Sloveniji, Hrvatskoj i Rumuniji.

 

 

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close