Друштво

НАЦИОНАЛНА АВИО КОМПАНИЈА ОБНАВЉА САОБРАЋАЈ

Национална авио-компанија Црне Горе, Монтенегро ерлајнз, након комерцијалног прекида рада условљеног пандемијом КОВИД-19, поступно обнавља саобраћај који ће бити на снази до краја јуна. Први лет биће реализован 12. јуна ка Љубљани. Након тога ка Љубљани саобраћаће уторком, петком и недјељом.
Летове ка и из Франкфурта поново ће бити успостављени 14. јуна и настављају саобраћати сриједом и недјељом. Обнова летова ка и из Беча почеће од 15. јуна и ка овој дестинацији ће летјети понедјељком, сриједом и суботом. Летови ка Паризу почеће 16. јуна. Летови ће се обављати уторком и суботом у првој недјељи, а затим и додатно четврком до краја мјесеца. Ка Цириху почињу саобраћати од 17. јуна са летовима сриједом и недјељом. Ка и из Дизелдорфа почињу 20. јуна, а саобраћаће једном седмично, сваке суботе до краја мјесеца. Поновни летови биће релизовани ка и из Копенхагена од 20. јуна. Наредни лет ка овој дестинацији је планиран је за 27. јун, након чега релаизовати поласке два пута седмично: уторком и суботом. Ка Минхену ће први лет бити обављен 21. јуна и током овог мјесеца бити реализовани недјељом. Летове за Хановер поново ће успоставити 21. јуна и саобраћаће недјељом.
Успостављење саобраћаја ка осталим дестинацијама у редовном саобраћају, као и постепену нормализацију у овј компанији очекују до краја мјесеца, а све у складу са побољшањем стања броја обољелих од Ковид-19 у тим државама, као и мјерама ограничења за путовања.
-Наш тим неуморно ради на одржавању највиших хигијенских стандарда и примјени свих неопходних мјера безбједности, по препорукама Института за јавно здравље Црне Горе, Агенције за цивилно ваздухопловство, као и Европске агенције за ваздухопловну сигурност (ЕАСА). Безбједност путника и посаде је увјек наш приоритет, поручују из Монтенегро аирлинеса.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close