ДруштвоИздвојеноПолитика

NIKOLA GOJKOVIĆ: PRESUDE UPRAVNOG SUDA LIČNA SATISFAKCIJA

Lider Građanskog saveza Nikola Nikša Gojković u izjavi za naš Radio istakao je da su presude Upravnog suda sasvim očekivane ali i da predstavljaju ličnu satisfakciju za njega kao i za odbornika Špira Vukovića koji je prije godinu i po upozoravao na ovakav ishod. Ističe i da o daljim potezima  neće sam odlučivati, jer u “Građanskom savezu ne vlada jednoumlje već se odluke donose demokratski”.

-Kamo sreće da je ovo ranije riješeno, možda bi bilo bolje u interesu grada. Međutim tada je politika nadvladala pravo, ali pravda je dostižna, kad tad – kazao je Gojković.

On je potvrdio da je ostavku koju je podnio 31. marta prošle godine povukao 16. decembra iz čisto principijelnih razloga.

-Tačno je da sam povukao ostavku, jer da su je oni prihvatili kao što sam tražio do ovoga ne bi došlo. Ali oni su htjeli da pokažu svoju moć, da mogu da me smijene a ne da usvoje ostavku. Kad su već htjeli da tjeraju mak na konac tjeraćemo ga do kraja- kazao je Gojković.

Na pitanje da li će Građanski savez podržati inicijativu za skraćenje mandata loklanom parlamentu Gojković je kazao da je u više navrata ponavljao da ovakvom sazivu skupštine treba skratiti mandat.

-Ja bih samo upitao one koji su pokrenuli inicijativu zašto je nisu dostavili na potpisivanje Građanskom savezu. To je bila pokrivalica  da bi nas mogli prozivati –ocjenio je Gojković.

Na optužbe koje stižu iz „Izbora“ kaže neće odgovarati jer „ kvalifikacije upućene  na njegov i račun Građanskog saveza govore više o onome ko ih izgovara“.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close