ДруштвоКултура

NOVO RADNO VRIJEME I NOVI PROGRAMI NA KANLI KULI I TVRĐAVI FORTE MARE

Iz Herceg festa – obavještavaju da je od danas promijenjeno  radno vrijeme na tvrđavama Kanli kula i Forte mare. Tvrđave su  za individualne i grupne posjete otvorene svakog dana,  Kanli kula od 9 do 21, a Forte mare od 9 do 20 sati.

Na Forte Mare već su  organizovani i prvi programi, koncert  “Buđenje ljeta” a potom i revija nagrađenih evropskih filmova, Lux Prize koja je bila dio Evropskog foruma žena. Fondacija Operosa opersko baletski performans “Lo spettacolo”  najavila je za  nedelju, 3. jula od 21 sat, uz podršku Herceg festa i gradske Turističke organizacije. Solistkinja Milica Milanović izvodiće odabrane operske arije,  gudačkim kvartetom dirigovaće  Natalija Mićić. Nastupiće  i balerine Novosadskog pozorista.

 Na Kanli kuli najavljen je niz programa, dominantno mjesto čuva se za 30. Filmski festival Herceg Novi – Montenegro film festival, početkom avgusta, a u julu nas između stalog očekuju:  Viva Vox čiji je koncert najavljen za 9.jul, zatim komična opera Isidore Žebeljan, u režiji Borisa Lješevića, „Dve glave i devojka“.

Ulaznica za individualne posjete Kanli kuli i tvrđavi Forte Mare  je dva  a za grupne jedan euro. Na obje kule posjeta je sve bolja, na obje su otvorene  suvenirnice i obezbjeđena je osnovna ugostiteljska usluga.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close