ДруштвоИздвојено

NOVOGODIŠNJA NOĆ MIRNA I ZA SLUŽBENIKE KOMUNALNE POLICIJE

Slušaocima i gledaocima Radio televizije Herceg Novi čestitala je novogodišnje i božićne praznike  i poželjela  svaku ličnu i porodičnu sreću i blagostanje,  Marija Bošković načelnica službe Komunalne policije i inspekcijskog nadzora, zadovoljna zbog mirne novogodišnje noći u kojoj nije bilo razloga za intervencije u hercegnovskoj opštini.

– Novogodišnja noć protekla je bez narušavanja komunalnog reda i u skladu sa programom koji je priređen u Igalu ispred hotela „Igalo“. Premda je  bilo hladno ipak je veliki broj Novljana i gostiju bio na ulicama grada.  Veliko interesovanje i posjetu privukao je program 30. decembra  kada je u našem gradu gostivala Aleksandra Prijović  kao i Dječja  Nova godina  koja je organizovana  juče u 12 sati. Večeras  očekujemo  veća posjetu jer gostuje Haris Džinovic koji je popularan u regionu. Zbog njegovog koncerta  saobraćaj će biti zatvoren od 19 do 02 časa poslije ponoći  i vozila se uklanjaju sa parking mjesta od „Tamarisa“ do „Galeba“ zbog bezbjednijeg održavanja novogodišnjeg programa.

U novogodišnjoj noći koja je protekla  bez narušavanja komunalnog reda, nije bilo intervencija od strane službenika Komunalne policije i inspekcijskog nadzora. Tokom prethodne dvije večeri oni su  asistirali prilikom održavanja novogodišnjeg programa u smislu obezbjeđenja komunalnog reda i regulisanja saobraćaja. Što se tiče ugostiteljskih objekata i izvođenja muzičkog programa kao i prethodnih godina imali smo određeni nivo tolerancije, tako da se nisu preduzimale mjere i radnje od strane ove službe, rekla je Bošković.

Službenici komunalne policije dežuraju  shodno operativnom planu  a ako vam zatreba njihova pomoć pozovite  na broj 19800.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close