Друштво

NOVSKI MALIŠANI U POSJETI KOD PREDSJEDNICE OPŠTINE NATAŠE AĆIMOVIĆ

Mališani  iz vrtića “Naša radost”  posjetili  su danas Opštinu Herceg Novi a primila ih je predsjednica Opštine Nataša Aćimović. Uz pomoć vaspitačica, osamnaest mališana je na prigodan način – pjesmom –  izrazilo  zahvalnosti za adaptaciju prostorija u Srednjoj školi  “Ivan Goran Kovačić” u kojoj borave dok ne bude izgrađen novi vrtić na Savini.

 Kako su rekle vaspitačice, a djeca aplauzom potvrdila, veoma su zadovoljni uslovima za rad u adaptiranim prostorijama Srednje škole . Predsjednica Aćimović je kazala da je srećna što je lokalna uprava doprinijela na ovaj način i što brojni  osmjesi potvrđuju da je posao kvalitetno urađen. Poželjela je malim sugrađanima da u tim prostorijama steknu još puno znanja i prijatelja.

Kao sjećanje na ovaj prijem, poklonila im je knjigu “Bašta od papira” Bosiljke Pušić.

Na Savini je na oko 400 metara kvadratnih uređeno šest prostorija i sanitarni čvor, što zadovoljava potrebe vrtića za boravak djece uzrasta od 3 do 6 godina.

Zahvaljujući angažovanju lokalne uprave i u saradnji sa Srednjom mješovitom školom kvalitetno i brzo je prevaziđen problem koji je nastao zbog neuslovnosti stare zgrade vrtića. Investicija će dvostruko doprinijeti – kada pitanje prostora za rad vrtića bude trajno riješeno, prostorije će ostati na upotrebu srednjoj školi.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close