Туризам

NTO CG: TUROPERATORI IZ POLJSKE U STUDIJSKOJ POSJETI CRNOJ GORI

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) organizuje studijsku posjetu MICE  i specijalizovanih tuoperatora iz Poljske koji borave u Crnoj Gori od 30. septembra do 3. oktobra.

Tokom posjete destinaciji turoperatori su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore kroz obilaske atraktivnih lokaliteta i inspekcije hotelskih kapaciteta.

Planirani obilazak je obuhvatao posjetu Šipčanika, Cetinja, NP „Lovćen“, Boke Kotorske, Budve,  kao i inspekcije hotela „Hilton Podgorica“, „Verde Complex“, „Regent Porto Montenegro“, „The Chedi Luštica“, TN „Slovenska plaža“, „Falkensteiner“ i „Splendid Conference & Spa”.

U okviru njihove posjete u Budvi  je održana i poslovna radionica za članove Crnogorskog kongresnog biroa. Predstavnici domaće turističke privrede su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima udruženja turoperatora i vazduhoplovnih agencija  „AviaReps“ i poljske  avio-kompanije „LOT” kao i agentima turoperatora: eTravel, BP Stare Miasto, Horyzonty, Gala Travel, Why Not Travel, FCM Travel Solutions, Orlando Travel, Primapol i Esky.

Od početka godine, zaključno sa avgustom samo u kolektivnom smještaju u Crnoj Gori je boravilo gotovo 34 000 poljskih turista koji su ostvarili preko 153 000 noćenja što je rast od 19,41 % u odnosu na prethodnu godinu.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore do kraja godine planira različite PR aktivnosti na poljskom tržištu, organizaciju individualnih dolazaka blogera iz Poljske kao i nastup na Međunarodnom sajmu turizma „TT Varšava“.

Studijska posjeta specijalizovanih poljskih turoperatora Crnoj Gori realizovana je uz podršku „AviaReps-a” i poljske avio-kompanije “LOT”.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close