Друштво

OCJENE PRAZNIKA MIMOZE: EFEKTI DOBRI, PROMOCIJA MORA BITI PRAVOVREMENA I JAČA

Upravo završeni Praznik mimoze, po ocjenama i domaćih i turista koji su boravili tokom februara u našem gradu, bio je kvalitetno organizovan, sa brojnim novim programima koji su oživjeli grad. Saglasan je i direktor hotela LajtHaus Jovan Vukalović koji ističe da odmah treba početi pripreme za sledeći praznik.

-Praznik mimoze jeste ispunio očekivanja,  zaista je bilo dosta živosti i pozitivne priče iako se i ove godine kasnilo sa promovisanjem.  Već sada treba krenuti sa pripremama za sledeći. Da bi gosti dolazili zbog Praznika mimoze, kampanja mora biti znatno brža i efikasnija –ocijenio je Vukalović i dodaje  da u periodu dok traje Praznik čitav grad mora živjeti u skladu sa njim.

-Htio sam i da naši konobari u Gradskoj kafani, koja posluje u okviru kompanije LajtHaus, nose maske, ali kasno se krenulo u sve i nije se moglo odreagovati. Sledeće godine obećavamo da će biti tako. Svaka ulica i objekat moraju biti u duhu Praznika mimoze – kazao je Vukalović.

Gradska kafana je i ove godine bila odličan domaćin Male fešte od narandže, a kako kaže Vukalović, nastoje da podrže sve manifestacije, jer je jako važno vratiti gradu živost.

Prema njegovim riječima I Hotel LajtHaus je dobro poslovao tokom proteklog mjeseca.  Gostima je na usluzi bilo  65 smještajnih jedinica na četiri renovirana sprata i dva u kojima su  uspjeli da urede sobe i podignu nivo usluga. Najviše je bilo sportskih ekipa, ali i grupa gostiju kao i individualaca koji su došli zbog Praznika.

– Sada je najvažnije da kvalitetno odradimo predsezonu, jer glavna sezona bi, prema svim aranžmanima koje imamo, trebalo da bude dobra.  Nakon ovoga ljeta počećemo dugo najavljivanu rekonstrukciju hotela jer smo na pragu dobijanja građevinske dozvole.  Dobili smo poslije dugo vremena UT uslove, sada čekamo građevinsku, ima malo  i dalje problema sa neažurnošću ali privodimo kraju i taj dio posla –kazao je Vukalović.

Smatra da je neophodno što više uvezivati primorske i planinske turističke centre zato u LajtHausu  podržavaju  i valorizaciju Orjena, kao što nastoje i da razviju i unaprijede ski centar na Vučju koji je dio ove kompanije.

-Ove godine nije bilo snijega  ali radimo na promovisanju škole u prirodi.  Imamo  paket aranžmane za djecu.  Akcenat je već da proljećna i ljetnja sezona budu kvalitetnije i da uvezujemo aranžmane hotela u Igalu i Ski centra Vučje-najavljuje Vukalović.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close