Туризам

OD 26. MAJA KAPACITETI HOTELA LIGHTHOUSE BIĆE POPUNJENI 100 ODSTO

Lijepo vrijeme, juče i danas, izmamilo je turiste, koji znatiželjno fotografišu naše tvrđave i lijep pogled sa njih na pučinu. Ne znamo koliko ih boravi u gradu, jer tu informaciju nijesmo mogli dobiti iz lokalne Turističke organizacije, ali sudeći po popunjenosti hotela, ta brojka je bolja od prošlogodišnje u istom periodu.

Hotel  Palmon Bay  nema uporedne podatke, jer prošle godine nije radio, ali zadovoljni su majskom posjećenošću.  Trenutno u tom hotelu boravi 200 gostiju , uglavnom iz Zapadne Evrope. Ti turisti biće njihovi gosti do jeseni.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/08.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

Hotel Lighthouse u Igalu  već  je popunjen  50 odsto, što je deset odsto više u odnosu na prošlogodišnji period.  Za koji dan  biće popunjeno svih 320 kreveta, rekao nam je Jovan Mićunović, menadžer,  ističući da su njihovi gosti, uglavnom iz Rusije, zatim iz  Srbije i Bosne i Hercegovine.  kao i dio gostiju iz Crne Gore  koji ljetuju posredstvom  sindikata i penzioneri.

U hotelu Lighthouse  očekuju da će problemi na koje su turisti  ukazaivali lani biti sanirani.

“Primjedbe se odnose na bolji tretman na plažama,  buku u večernjim satima, kao i  nedostatak parking mjesta ali i nedovoljno sluha  ukoliko gosti prekorače vrijeme pa se auto zadrži desetak minuta više od planiranog. Onda se desi da pauk uklanja vozilo pa su to situacije malo neprijatnije za njih”, objasnio je Mićunović ističući da su cijene ostale  na prošlogodišnjem nivou.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close