Спорт

ODLAZEĆA GODINA JEDNA OD NAJUSPJEŠNIJIH ZA PVK „JADRAN“

Plivački vaterpolo klub Jadran održao je sinoć sedmu sjednicu Skupštine kluba  kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine kluba Boro Marčević.

Na Skupštini je konstatovano  da je 2019. godina bila jedna od najuspješnijih u istoriji kluba u kojoj su osvojeni značajni trofeji i postignuti vrhunski sportski rezultati.

Usvojene su dopune i izmjene Statuta kluba, shodno novim instrukcijama Ministartsa Sporta, a značajni dio sjednice uzela je konstruktivna rasprava o viziji kluba do jubileja, 100 godina postojanja, 2022. godine.

Skupština je jednoglasno usvojila finalno rješenje “Jadranovog zida olimpijaca”, te je donesena odluka da se krene u realizaciju kroz prikupljanje sredstava za čiju namjenu je otvoren poseban podračun.

Konstatovano je da je odnos kluba i Opštine jako kontruktivan, da se dogovorene obaveze poštuju te da se vidi jasna spremnos svih zajedno da se uradi još i više za dobrobit kluba.

Nastavljajući tradiciju dodjele priznanja najboljim sportistima kuba, na Skupštini je donesena odluka  da se igračima rođenim u periodu od 1960. do 1969. godine, dodijele  priznanja počasnog i zaslužnog člana kluba koja će im uskoro biti i uručena na prigodnoj svečanosti.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close