Спорт

ODRŽAN PRVI MEĐUNARODNI BOĆARSKI TURNIR POVODOM DANA OPŠTINE HERCEG NOVI

Prvi Međunarodni boćarski turnir, povodom 28. oktobra Dana opštine Herceg Novi, u parovima i krugovima, održan je juče na zogovima na Toploj i u Meljinama, u organizaciji Boćarskog kluba Meljine.

Pobjednik turnira je ekipa „Župa dubrovačka Hidrolektrana Dubrovnik“, a na drugom mjestu je ekipa „Val“ u čijem sastavu su bili: Đuro Milanović, Zoran Vučetić, Bogdan Seratlić i Dario Šerović.

Treće mjesto je pripalo ekipi „Maina“ iz Budve, četvrti je bio „Dalmatinac“ iz Rume, peta „Palma“ iz Tivta, šesta „Alpina“ iz Beograda, sedmo mjesto osvojila je ekipa „ Meljine“ i osmi je „Zrinjevac“ iz Zagreba.

Najbolji igrač turnira je Nikola Mikulić, iz pobjedniče ekipe iz Dubrovnika, koji je inače kao takmičar registrovan i za ekipu „Val“ za nastup u Prvoj boćarskoj ligi Crne Gore. Najbolji valjar na turniru  je Tomislav Ranković iz Maina. Plakete svim ekipama uručio je Dejan Maslovar, predsjednik Boćarskog saveza Crne Gore dok je pehare kapitenima tri prvoplasirane ekipe uručio Darko Klasić, sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Herceg Novi, koja je bila pokrovitelj turnira.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close