Спорт

ODRŽANO DRUGO KOLO LAZURE LIGE

U organizaciji NVO “Orjen Outdoor” i AK “Niskogorci”, a uz podršku kompanije “LAZURE Marina & Hotel”, održano je drugo kolo “LAZURE novske sky MINI trail lige”. Kao noćni vertikal, održana je trka na stazi Spile, između Poda i Žlijeba. Staza je bila dugačka 1,3 km / 400 D+ (metara ukupnog uspona).
-Kao što smo i najavili uložili smo puno energije, sve u zadnji čas, tako da su svi takmičari bili oduševljeni vatrometom koji je označio start, kao i drugi vatromet, kojim je pozdravljen poslednji trkač koji je ušao u cilj, rekao je nakon trke Saša Kulinović, direktor trke. 
 
Prvo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Perica Vučković sa vremenom 15:29, dok je drugi bio Goran Baltić sa vremenom 17:52, treći je bio Boris Kosović sa vremenom 18:04.
 U Ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jelena Tomašević sa vremenom 19:12, druga je bila Marija Bošnjak sa vremenom 21:41 dok je treće mjesto osvojima Aleksandra Sanja Tot sa vremenom 25:26. 
 
-Najbitnije je da su svi trkači bezbjedno završili trku, a ujedno su svi pohvalili da je staza bila besprekorno označena i da nisu imali nijednu nedoumicu, što je nama kao organizatorima velika satisfakcija, poručuje Kulinović.
 
U ovoj sezoni kao prijatelji trke tu su vinarija podrumi “Delić” i Suplement store Montenegro, koji su najboljima opredjelili lijepe poklone iz svog asortimana. Za vizuelni identitet potrudili su se iz Reklama Svijet a Turistička organizacija je obezbjedila fotografa na trci. Posebnu zahvalnost dugujemo MZ Kameno – Žlijebi i predsjedniku Goranu Stanovčiću, zaključuje Kulinović.
 
Sledeće kolo je zakazano za 09. februar, kada je na programu treće kolo LAZURE novske sky MINI trail lige i nova avantura, Vrbanj Snow Mini Trail, trka po snijegu. 
Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close