Политика

OO DPS HERCEG NOVI: NOVA AFERA TRESE POSVAĐANU LOKALNU VLAST U HERCEG NOVOM

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi oglasio se saopštenjem za javnost koje prenosimo u cjelini.

Još se nije stišala bura oko Betonske afere, a na pomolu je nova, već sada popularno nazvana Đe si brate? Dvije afere u dva mjeseca, sa istim licem u glavnoj ulozi – Draganom Šimrakom, predsjednikom Opštinskog odbora SDP-a.

Prvo je Dragan Šimrak prenio pravo upravljanja u svojoj firmi na Katarinu Šimrak, ali joj nije dopustio da potpiše ugovor o izradi betonske galanterije, već je to učinio sam. Više je nego jasno kakva je uloga Katarine Šimrak u firmi Dragana Šimraka. Sada je, ovaj menadžer Opštine Herceg Novi i nekadašnji odbornik u lokalnoj skupštini, kao javni funkcioner stupio u poslovni odnos sa organom vlasti u kojem obavlja funkciju. Potpisao je aneks sporazuma sa firmom “C-Vračar” u vlasništvu njegovog brata Vukašina Šimraka, kojim Opština Herceg Novi plaća Vukašinu Šimraku prostor u kojem partijski radi Dragan Šimrak.

U razlomku koji uvijek u brojiocu i imeniocu ima nekog Šimraka, nije važno da li je brojilac Katarina ili Vukašin, Dragan je uvijek zajednički imenilac. Ovo je najbolji primjer politike koju zagovara SDP, navedeno je u saopštenju za javnost Opštinskog odbora DPS Herceg Novi

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close