Политика

ОО ДПС ХН: ИЗВЈЕШТАЈ О РАДУ ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ УСВОЈЕН ЈЕ ЗА 150 СЕКУНДИ

ОО ДПС Херцег Нови у саопштењу за јавност поново се осврнуо на последње засједање СО Херцег Нови истичући да је владајућа коалиција „побјегла од отворене расправе о питањима која се тичу Херцег Новог“ и наводе да је извјештај предсједника Општине усвојен за 150 секунди. Наиме, Стеван Катић је постављен за предсједника Општине са одборничке листе Демократа на основу њиховог лепршавог и оптимистичног предизборног програма штампаног у обимном тиражу у коме су Демократе обећале сљедеће:

-да ће ријешити питање Болнице Мељине. Умјесто рјешења до сада су донирали један рачунар и два пута обуставили саобраћај испред болнице. Да ће ставити мораторијум на приватизацију Института Игало. Умјесто рјешења само су бесамучно слали обрачуне увећаног пореза и заборављали да плате рачуне. На другој страни Влада је зауставила приватизацију у интересу грађана Херцег Новог. Да ће продужити сезону. Умјесто тога читали смо бајке о зоолошком врту и брању мимоза у љето са партнерима из Јагодине. Да ће обезбиједити намјенско трошење средстава од накнаде за коришћење Морског добра улагањем у проширење постојећих купалишта и стварање нових. Ниједно ново купалиште није урађено, нити је ово обећане реализовано. Да ће изградити нову аутобуску станицу. За сада имамо 3Д верзију плана, а аутобуске станице нема. Да ће извршити реконструкцију комплетног шеталишта од Галеба до Титове виле. Грађани јесте ли видјели ово шеталиште? Да ће извршити реконструкцију доњег пута од Игала до Савине. Грађани јесте ли видјели овај пут? Да ће укинути наплату путарине за пут Мељине-Петијевићи. Грађани плаћате ли путарину? Да ће средити тротоаре у Суторини, Игалу, Кумбору, Ђеновићима, Бијелој, Каменарима. Општина нула. Држава је завршила реконструкције магистралног појаса и испланирала дионицу Бијела-Каменари. Да ће намјенски трошити средстава од такси за комунално опремање грађевинског земљишта. Добра шала! Да ће направити нову атмосферску канализацију. Иако смо у вријеме ове власти имали двије највеће поплаве у послиједњих 20 година, од канализације нема ништа! Да ће повезивати Херцег Нови на регионални водовод. Ову иницијативу имао је Регионални водовод, а Општина је дуго одбијала. Да ће пружити подршку изградњи школе у Игалу. За исту школу коју су наводно подржавали локална власт на челу са Катићем не да земљиште да би Држава изградила школу. Да ће изградити фудбалски стадион. Гдје је стадион?

Једино испуњено обећање је запошљавање! Запослили су више него иједна власт у Херцег Новом прије њих у историји. Иако су рекли да неће бити политичког запошљавања, избацили су све кадрове ДПС, запослили сваког кога су хтјели, а онда почели да доведе своје људе из других градова Боке. Иако бјеже од свог предизборног програма, побјећи не могу, јер су обманули све грађане Херцег Новог. Грађани Херцег Новог имали су прилику да вас добро упознају, наводе из ОО ДПС Херцег Нови.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close