Политика

OO DPS HN – SAOPŠTENJE: GRAĐANI, NE NASIJEDAJTE NA MANIPULACIJE

Izvršni odbor DPS Herceg Novi najoštrije osuđuje grube manipulacije opozicionih partija u Crnoj Gori, njihovih podružnica u Herceg Novom i sveštenstva Srpske pravoslavne crkve. Ova, kao i svaka druga manipulacija, nema za cilj borbu činjenicama i argumentima, već podmuklo, prevarantsko i prikriveno varanje građana.

Prevara je da bilo ko planira upad u Cetinjski manastir na Badnji dan. Prevara je da Episkopski savjet može donositi bilo kakve odluke, jer prema Ustavu Srpske pravoslane crkve ne postoji organ u crkvi koji se zove Episkopski savjet. Prevara je da bilo ko, bilo kome otima imovinu. Prevara je da su Demokrate građanska partija. Još jednom su se pokazale u pravom svijetlu. Prevara je pjevati da smo dvije familije dok se pali naša zastava. To je više od prevare. To je maloumno, to je divljaštvo, to je bruka za pokoljenja. Prevara je kada se tzv. opozicioni lideri međusobno vrijeđaju i optužuju, a u Herceg Novom grle i ne mogu jedni bez drugih.

Ovim prevarama prikrivaju se nerad, neznanje i neuspjeh partija koji vrše vlast u Herceg Novom. Lakše je podržavati manipulacije i kriti se iza njih, nego objasniti zašto se ne primaju redovno plate u opštinskim službama i preduzećima, zašto grad nije čist, zašto zaposlenost i investicije nijesu povećane, zašto građani ne žive bolje…

Poštovani građani, ne nasijedajte na manipulacije. Vjerujemo da ćete, kao i uvijek do sada, donijeti mudre i prave odluke, i da ćete istinu odvojiti od podmuklog podmetanja nacionalista, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close