Политика

OO DPS: JEDNA FOTELJA VAŽNIJA OD RAZVOJA GRADA

Danas su saopštenje za javnost uputili iz Opštinskog odbora DPS u kojem navode: “Da je lokalna vlast u Herceg Novom samo skup interesno povezanih lica zainteresovanih za podjelu gradskog plijena, a ne za rješavanje pitanja od značaja za razvoj grada, potvrđuje i aktuelna situacija u novskoj vladajućoj koaliciji koja je pred raspadom. I najneupućeniji lako mogu vidjeti dokle seže neozbiljnost lokalne vlasti kada ukidanje jedne kancelarije i jednog radnog mjesta dovodi do posrnuća i loma vlasti.
Evidentno je da je jedno šefovsko radno mjesto vrednije od svih olako datih obećanja Konjevića, Đurovićke, Šimraka, i kumova Katića i Bigovića oko razvoja grada, izgradnje i stavljanja u funkciju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnje autobuske stanice, regulisanja problema parkinga, sanacije klizišta u Mojdežu, izgradnje škole u Igalu, valorizacije puta Meljine-Petijevići, pokretanja turističke privrede, rekonstrukcije starih i otvaranje novih hotela, rješavanje pitanja bolnice Meljine, itd. Sva ta, i mnoga druga pitanja koja građane Herceg Novog tište svakog dana, ovoj koaliciji znače manje nego šefovska fotelja Simonide Kordić. Zato njihove “vizije razvoja” nisu ništa drugo do vizije do sopstvenih fotelja.

Lokalna vlast u Novom pokazuje da je njihova koalicija sastavljena od interesnih nesaveznika, i da je odavno vrijeme za prevremene lokalne izbore, za koje je Demokratska partija socijalista apsolutno spremna”, navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Tags

Повезане Вијести

2 Коментара

  1. Odlicno ste to prinjetili. Naravno, vi to ipak najbolje radite, najbolje bi bilo da vam tako sto izmakne . Bilo bi lijepo da jednom prosirite vidike i da sve ne gledate kroz svoje oci, ono sto bi vi sigurno uradili. Vi kao i ovi novi ne vide sebe kad to rade, ali su glas razuma kad to neko drugi radi. Valjda je u pitanju ljubomora i zavist, glavne osobine primitivnih ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close