Друштво

ОПШТИНА ХЕРЦЕГ НОВИ ПОДРЖАЛА ФИЛМСКИ ПРОЈЕКАТ „ТОМА“

Предсједник Општине Стеван Катић и сарадници данас су угостили продуцента филма „Тома“ Драгана Бјелогрлића и извршну продуценткињу Наташу Висић.

Општина Херцег Нови подржала је овај пројекат, оцјењујући да се ради о филму и серији у којима ће наш град бити представљен на изузетно атрактиван начин, казао је на данашњем састанку предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић. Пожелио је гостима добродошлицу у наш град и успјешан рад на пројекту.

Бјелогрлић је казао да Херцег Нови сматра најљепшим градом на црногорској обали и исказао је задовољство што има прилику да овдје ради. Захваљујући се локалној управи на помоћи и подршци, најавио је да ће црногорска премијера филма бити одржана у Херцег Новом, те да је она у плану за 2021. годину.

Тема новог филма и серије продуцентске куће Драгана Бјелогрлића је живот легендарног пјевача Томе Здравковића. Снимање је почело на тераси Градске кафане, а трајаће наредних пет дана, на више локација од Игала до Каменара. Међу сценама које ће бити снимљене у Херцег Новом су Томино вјенчање и избор за мис Јадрана.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close