Друштво

OŠ “ILIJA KIŠIĆ”: PROSLAVA MALE MATURE GENERACIJA 2016/17

Koliko sreće, osmjeha i iskrene radosti može stati među 63 mlada bića koja proslavljaju završetak osnovne škole? Uvjerili su se u to svi koji su sinoć bili u blizini nekadašnjeg hotela Igalo ispraćajući i čestitajući generaciji polumaturanata OŠ “Ilija Kišić”. Za njima je devet godina drugovanja, djeljenja tajni, sticanja novih znanja, a pred njima veče koje će dugo pamtiti i novi izazovi i uspjesi u budućem školovanju.

I oni su, poput svojih prijatelja iz drugih novskih osnovnih škola, sinoć priredili svečani defile šetalištem do kafe bara People’s, gdje je organizovana proslava.

Ponos nisu krili roditelji, prijatelji i brojni turisti koji su se zatekli na šetalištu, a posebno zadovoljstvo izrazio je direktor škole Đorđije Radović:

-Izuzetno sam srećan što sam sa svojim kolegama i divnim mladim ljudima. Kao direktor škole ispraćam sedamnaestu generaciju, jednu od ljepših i boljih generacija. Čestitam roditeljima za ovakvu djeci koja su već dospjela da imaju diplome završene osnovne škole, na putu prema pravoj mladosti i usmjerenjima koja su odabrali da upišu. Ovu djecu pratim od upisa u školu, već devet godina i osjećam izuzetno zadovoljstvo i kao čovjek i kao pedagoški radnik. Mogu da se pohvalim da nemamo nijednog polumaturanta sa nedovoljnom ocjenom. Imamo samo tri luče, priznajem da smo strožiji, a za đaka generacije vjećanje još uvjek traje i biće uskoro poznato ko je zaslužio ovo zvanje, kazao je Radović.

Malim maturantima OŠ “Ilija Kišić” želimo puno uspjeha u daljem školovanju!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close