Друштво

ОШ „ОРЈЕНСКИ БАТАЉОН“ – ЧЕСТИТКА ПОЛУМАТУРАНТИМА

На сасвим другачији начин овог маја испраћамо полуматуранте из основних школа. Поруку је ученицима упутила, у своје и име колектива, Јармила Радовић, директорица ОШ „Орјенски батаљон“.

Драги наши полуматуранти,

Ово је један потпуно необичан крај наставне и школске године и вашег деветогодишњег школовања. Умјесто вашег звонког смијеха и граје кроз ходнике и учионице, само се тишина чује у нашој Школи. Но, нећемо дозволити да нам ова немила ситуација умањи вриједност свега онога што смо годинама градили и стварали, као и радост што постајете зрелији и корачате према новим успјесима, узлазном линијом према својим циљевима.

Желим вам, да се више никада у вашим животима не понове два мјесеца која су протекла у пандемији коју смо заједнички проживљавали, али исто тако да се не заборави, колико заједнички морамо бити спремни на велике промјене у животу. Извуците поуке да је дисциплина, самоконтрола, рад на сопственом расту и развоју и помоћ другима, потребна свакодневно, и да се из свега у животу да нешто добро научити научити ако ослушкујете разум, али првенствено ослушните ваше срце.

Све похвале вама и вашим наставницима за велики труд који сте уложили да што више научите и сазнате, и што сте уз њихову подршку за ових девет година израсли у добре људе.

Недостајали сте нам ових дана, али ја вјерујем у будуће сусрете, на неким новим мјестима, гдје ћу вас сретати насмијане и срећне.

Драги ученици, идите тамо гдје ће вам бити добро, гдје ћете пронаћи себе и едуковати се за своја будућа занимања.

Честитам вам свима, од срца, на успјешном завршетку основне школе, као и одјељењским старјешинама на несебичном труду и залагању да изведу још једну квалитетну генерацију ученика наше Школе.

Ваша директорица

Јармила Радовић

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close