ДруштвоТуризам

OTVARANJE HOTELA “PARK” U BIJELOJ 30. JUNA!

Kako je i obećano, hotel Park u Bijeloj biće otvoren 30.juna, saopšteno je iz kompanije „Carine“. Podsjetićemo, krajem oktobra prošle godine, kompanija „Carine“ je počela izgradnju ovog hotela na površini od oko 22.000 m2. Prve goste primiće ,  početkom jula. Na otvaranju hotela „Park“ govoriće vlasnik kompanije „Carine“ Čedo Popović, a hotel će otvoriti predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović. Uslijediće, najavljuju organizatori, bogat muzički program uz neizbježni vatromet.

Hotel “Park”  je kategorisan sa 4 + zvjezdice, ima 225 smještajnih jedinica, a ranije je najavljeno da će među prvim gostima biti turisti iz Njemačke, sa tržišta na kojem je ovaj objekat bio najprodavaniji. Planirana vrijednost izgradnje hotela bila je 6,5 miliona eura ali je do završetka radova ona premašena. Uz izgradnju hotela, uređena je hotelska plaža, a planirano je i uređenje parka u kome će s posebnom pažnjom biti zaštićen i obnovljen biljni fond.

Kompanija „Carine“ vlasnik je i hotela „Delfin“ u Bijeloj, koji nakon opsežne sanacije i uređenja realizovanog 2013. godine sada ima kategoriju četiri zvjezdice.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close