ИздвојеноТуризам

OTVARANJE PORTONOVI RIZORTA NA LJETO OVE GODINE

Otvaranje Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih na Mediteranu, očekuje se tokom ljetnje sezone 2019., a D-Marin Portonovi marine u maju  -saopštili su iz kompanije Azmont Investments.

-Portonovi rizort, čiji je glavni investitor kompanija Azmont Investments, jedan je od najvećih evropskih turističkih projekata ovoga tipa. Odbrojavanje do otvaranja Portonovi rizorta na ljeto 2019. godine počelo je učešćem na moskovskom sajmu nautike, koji pripada najvećim globalnim događajima u oblasti jahtinga i nautike, a posebnu pažnju privlači kod ljubitelja rekreativnog plovljenja i sportova na vodi.  Sa najvišim standardom svjetskog nivoa usluge, the D-Marin Portonovi marina će vlasnicima super jahti i ljubiteljima nautike pružiti priliku da gostuju u lukama na Jadranu i širom Mediterana uz privilegovan pristup koji će imati kao članovi naše marine. Dizajnirana za prijem brodova do 120m dužine kapaciteta 238 vezova, marina je opremljena najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa, a služiće i kao granični prelaz – saopštili su iz Azmonta.

Kako navode, marina će u ponudi  imati i dodatne pogodnosti poput snabdijevanja vodom, električnom strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice, heliodrom, šoping i sofisticirana ponuda restorana na samoj obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti.

-Pored raznovrsne ponude koja će biti klijentima na raspolaganju, menadžment marine posvetiće posebnu pažnju samom odnosu sa klijentima kao i visokom nivou direktne usluge. Klijent koji postane dio D-Marin grupe i član D-Marin Portonovi marine, imaće poseban set povlastica u drugim D-Marin marinama širom Mediterana, poput dana besplatnog veza. Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela Portonovi naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude i D-Marin Portonovi marina duž 1,8km obale -navode iz kompanije.

Otvaranje prvog One&Only hotela u Evropi čija je gradnja u okviru rizorta u toku, planirano za ljetnju sezonu 2020. godinu. Hotel će imati 113 hotelskih soba i 10 brendiranih vila na samoj obali sa privatnim vezovima i plažama.

-Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz svoj naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija. Portonovi započinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori. Postavljajući je među najatraktivnije jahting destinacije širom svijeta, garantujući najviši nivo kako turističke, kao i lifestyle usluge najvišeg nivoa iz oblasti turizma i kvaliteta života, Portonovi će unijeti nov duh u Bokokotorski zaliv, a posebno Herceg Novi -poručuju iz Azmonta.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close