Туризам

OTVOREN GARNI HOTEL OLIMPIJA PLUS U KUMBORU

Turistička ponuda Herceg Novog od danas je bogatija za garni hotel Olimpija plus,koji je otvoren u Kumboru.

Hotel ima 30 soba, koje su pretežno dvokrevetne i trokrevetne i tri luks family room koje su  dvoetažne i mogu da prime do šest osoba. Uz restoran koji je već dugi niz godina prepoznatljiv, interesantno je da garni hotel Olimpija posjeduje i dvije sobe koje su prilagođene osobama  sa posebnim potrebama.  Premda je hotel danas otvoren, stigli su i prvi gosti, kazao je menadžer Tihomir Marić:

– S obzirom da smo unaprijed odradili internet prezentacije, prvi gosti su nam iz Hrvatske i Makedonije. Imamo najave iz Norveške, Poljske, Njemačke,Srbije Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Dosta je turista zainteresovano za manje hotele i mišljenja sam da ovom vidu ponude treba pridati veći značaj jer je budućnost Herceg Novog u manjim hotelima sa kvalitetnijom uslugom, kazao je Marić.

Hotel, koji će biti otvoren tokom čitave godine trenutno ima šest zaposlenih, a u planu je i proširenje radnih mjesta. U menadžmentu već imaju i planove za narednu godinu, kako bi imali konstantnu popunjenost. Kako je istako Marić, u cijenu boravka ukuljen je doručak koji gosti mogu da biraju boravišna taksa i osiguranje.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close