Туризам

OTVOREN LAZURE BEACH BAR

Plaža Lazure Beach Bar otvorena je sinoć u okviru turističkog kompleksa  “Lazure –Hotel & Marina” u Meljinama. Riječ je o jednoj od najvećih na hercegnovskoj rivijeri, a osim za goste hotela biće otvorena  i za sve zainteresovane.

Bar ima  111 mjesta , a prema riječima izvršne direktorice Ana Martinove planiraju da na plaži naprave i neke sportske sadržaje, kao i kutak za djecu:

– Na plaži je 11 tuševa i 8 kabina. Mislimo da su cijene pristupačne,dvije ležaljke , suncobran i dvije flaše vode koštaju 10 eura, ali posjetioci plaže ne moraju da uzmu ništa od ovoga- kazala je Martinova.

Kompleks “Lazure “  se sastoji od  sedam objekata povezanih unutrašnjim dvorištima, na bruto površini od oko 5. 795 kvadrata. Restaurirana je i kapelica Sv. Roka,  iz 18. vijeka. Krajem jula planirano je otvaranje  luksuznog hotela “Lazure”  koji  će imati 24 sobe , a  SPAi fitnes centara  u septembru.

-Na jesen počinje izgradnja depadansa sa 110 smještajnih jedinica  i podzemne garaže. Marina će  imati 220 vezova. U kompleksu je trenutno  44 zaposlenih, a kada hotel bude otvoren biće ih 84, a preko 70 odsto  namještenika, biće iz Herceg Novog.

Kompleks u koji ruska kompanija Imperio Holding Limited  ulaže oko 70 miliona eura  trebalo bi da bude završen do kraja 2020 godine. Do sada je uloženo oko 30 miliona eura.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close