Економија

OTVOREN NOVI “OKOV CENTAR” U SUTORINI

Novi centar „Okov“ otvoren je jutros u Sutorini na preko 2 000 kvadrata i ponudom iz 13 asortimanskih linija. Ovo je petnaesti objekat „Okov-a“ u Crnoj Gori, a pored onog u Zelenici, u novootvorenom je uposlenje našlo više od 30 naših sugrađana.

Svrha „Okova“ oduvijek je bila podrška onima koji stvaraju i čine ljepšim svijet koji nas okružuje, kazao je generalni direktor kompanije Gojko Bajović.

-Ovo je zasigurno naš najbolji i najljepši objekat do sada, počev od arhitektonskih rešenja, preko planiranja optimalnog asortimana odnosno prilagođavanja naših 13 velikih grupa potrebama lokalnog stanovništva, do izlaganja i ukupne prezentacije proizvoda. Vodili smo računa o detaljima i trudili se da u sve ugradimo ono što smo o maloprodaji naučili u 25 godina. Ponosni smo i više na to što je u ovom objektu posao pronašlo još 30 Novljana, kazao je Bajović.

Herceg novi nije slučajno odabran da dobije drugi Okov centar „na drugom kraju grada“ kazao je Bajović.

-U Novom se oduvijek osjećamo kao kod kuće i ovdje često i rado dolazimo. Ova lokacija za nas ima veoma bitnu perspektivu, a to je internacionalna ekspanzija. Blizu smo Dubrovnika i Trebinja u kojima imamo redovnih kupaca. Veoma brzo napravićemo i prvi pravi internacionalni korak, nakon proširenja prodavnice u Beranama, početkom naredne godine otvorićemo prvi Okov centar u Beogradu u impozantnom objektu od 10.000 kvadrata, kazao je Bajović.

Motivisani potrebama kupaca i njihovim željama otvorili smo za sada naš najsavremenije opremljen objekat, kazala je PR kompanije Hristina Balančić

-Okov centar u Sutorini uz Jadransku magistralu prostire se na preko 2.000 kvadrata i u ponudi je više od 30.000 proizvoda široko rasporstranjenih u 13 robnih grupa. Čitava naša kampanja vođena je idejom „i na drugoj strani grada“ pa smo tako htjeli da se približimo kupcima i u ovom dijelu Herceg Novog, istakla je Balančić.

Svečano otvaranje uveličali su Mjesna muzika Đenović i Mažoret ansambl Lili, dok su zaposleni na svoj prvi radni dan došli u voziću, a potom je i predstavljen cijeli tim.

Građani su pozitivno pozdravili otvaranje novog Okov centra.

-Odlično je, lijepo za parkirati i lijepo za vidjeti sve što je u ponudi, kaže naša sugrađanka iz Bijele.

-Imamo dva, jedan na jednom kraju, drugi na drugom dijelu grada. Meni je istina bliži onaj u Zelenici, ali sam došao da vidim šta sve ima. U svakom slučaju baš pozitivan potez, kaže mještanin Novog.

-U ovom objektu se sve lijepo vidi, čisto je, novo uredno. Da li će biti za svačiji džep, ne znam, ali u svakom slučaju imamo mogućnost i izbor i što je najvažnije otvorena su nova radna mjesta, ističe naša sugrađanka.

 

 

Tags

Повезане Вијести

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close