Друштво

OTVORENA JAVNA RASPRAVA O NLAP ZA PREVENCIJU I BORBU PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA

Javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana (NLAP) za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine počinje danas i trajaće do 11. decembra ove godine.

Pozivamo građane, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organe lokalne uprave, preduzeća i ustanove čiji je osnivač Opština, državne organe i službe, pravna lica i preduzetnike, kao i ostale zainteresovane da uzmu učešće u javnoj raspravi i tako doprinesu usvajanju kvalitetnog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine.

Centralna javna rasprava će biti organizovana 6. decembra 2019. godine sa početkom u 12 sati, u velikoj sali Opštine Herceg-Novi.

Svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi – putem e-mail adrese [email protected] ili putem pošte na adresu: Opština Herceg-Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, Trg Maršala Tita 2, Herceg Novi.

Takođe, učešće je moguće ostvariti i neposredno, u Sekretarijatu za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi (zgrada Opštine Herceg-Novi, treći sprat, kancelarija 91 A) radnim danima u terminu od 8 do 11 časova, kao i putem telefona 031 321 052 (lokal 285).

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i Radna grupa za izradu Nacrt Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, razmatraće pristigle primjedbe, predloge i sugestije učesnika u postupku javne rasprtave, nakon čega će pripremiti Predlog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, koji će biti dostavljen odbornicima Skupštine opštine Herceg-Novi na razmatranje i usvajanje.

Program javne rasprave i nacrt Lokalnog akcionog plana dostupan je na portalu Opštine Herceg Novi – www.hercegnovi.me

Foto: ilustracija/internet

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close