ДруштвоПолитика

OTVORENO PISMO CDU: TROJNI SASTANAK I VANREDNI IZBORI

Otvoreno pismo OO CDU Herceg Novi, uputio je kako pišu: predsjednici Opštine Nataši Aćimović i predsjedniku Opštine Nikoli Nikiši Gojkoviću – predlažu odvojene ili trojni sastanak i vanredne izbore.

U pismu je između ostalog navedeno da su u CDU „ kao i većina građana Herceg Novog pomalo zbunjeni i zatečeni  konfuznom situacijom u kojoj se ne zna da li imamo jednog, dvoje ili nijednog predsjednika Opštine, odnosno predsjednicu.“

Predlažu zato da upriliče sastanak, odvojeno, ili  trojni  jer ih interesuje „što i kako bi moglo biti ostvareno od ideja i predloga iz našeg izbornog programa “Nova mapa Herceg Novog”.

Ako i kada do predloženih sastanaka dođe, predstavnici Cdu će sagovornicima prenijeti naš principijelni stav da su potrebni novi izbori u Herceg Novom. Pored brojnih razloga, vanredni izbori su rješenje koje bi nas oslobodilo predvidljive situacije da sljedeće dvije i po godine politika u Herceg Novom bude svedena na nadgornjavanje, parničenje i natezanje da li imamo predsjednika/cu Opštine i ko to može biti, umjesto da rješavamo nagomilane probleme koji se tiču svih naših građana, navedeno je u otvorenom pismu OO CDU.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close