ДруштвоИздвојено

OZVANIČENA SARADNJA INSTITUTA IGALO I SPECIJALNE BOLNICE “ČIGOTA”

Specijalna bolnica za lečenje štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Zlatibor”, poznatija kao Čigota, i Institut Dr Simo Milošević u Igalu biće partneri i sarađivaće u oblasti zdravstva i naučno istraživačkog rada. To je definisano Protokolom o saradnji, koji je potpisan u Institutu, tokom uzvratne posjete rukovodstva  renomirane zdravstvene ustanove u Republici Srbiji.

Potpisnici Protokola  su direktor Specijalne bolnice Čigota, dr Željko Stakić i izvršna direktorica Instituta Igalo, dr Gordana Rajović.

Cilj je unapređenje međusobne saradnje u oblasti zdravstva, naučno-istraživačkog rada, obrazovanja i edukacije zdravstvenih radnika, posebno  saradnje u međunarodnim projektima. Takođe,  razmjena iskustava u razvoju zdravstvenog turizma, turizma i ugostiteljstva.

Saradnja će se odvijati kroz realizaciju konkretnih projekata i drugih dogovorenih oblika partnerstva.

Razgovorima i činu potpisivanja Protokola prisustvovali su gosti iz Čigote: rukovodilac marketinga i prodaje, Zoran Ristanović,  pomoćnik direktora za nemedicinske poslove, Nada Milošević,  finansijski direktor, Branko Đudić i menadžerka marketinga i prodaje, Maja Vermezović.

Iz Instituta Igalo: sekretarka kompanije, Mirjana Ivanović,  direktorica sektora medicine dr Marina Delić,  direktorica sektora finansija, Mladenka Stanković,  direktor sektora marketinga i prodaje, Nikola Mračević  i predstavnik rukovodstva za kvalitet, Milan Prelević, saopštili su iz Marketinga Instituta Igalo.

Inače, Sindikati dvije zdravstvene ustanove imaju dobru dugogodišnju saradnju. Radnici Čigote  koriste  sedmodnevne odmore u Igalu, a radnici Instituta na Zlatiboru.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close