Избори 2017.Политика

PETAR IVANOVIĆ (DPS) : DPS JE POBJEDNIK IZBORA U NOVOM A MOŽEMO DOGOVARATI KOALICIJU SA PARTIJAMA SLIČNIH RAZVOJNIH PROGRAMA

Koordinator DPSa u Herceg Novom, Petar Ivanović održao je konferenciju za novinare, kako je istakao, nakon što su iz OIK saopšteni zvanični rezultati hercegnovskih izbora, nakon što se smirila euforija, posebno kod onih koji nisu prešli census, ili su osvojili samo jedan mandat a prethodno proglasili pobjedu.
Ivanović je u prvi plan istakao podatak da je DPS pobjednik izbora u Herceg Novovm sa osvojenih 12 mandata, a kako je „u politici sve moguće,“ nagovijestio da je moguće „i da oni uspiju da oforme vladajuću koaliciju, sa partijama sličnih razvojnih programa i vrijednosti“ .
Ivanović je zahvalio svima koji su podržali DPS koji ima, kako je rekao, stabilno biračko tijelo koje podržava DPS iz izbora u izbore.
Ukazao je i na činjenicu da postoji i grupa od 3500 glasača koji su skloni da prepoznaju neke nove partije, koje su, uglavnom kratkog daha, ali i da postoji sve manja razlika između dva bloka u Herceg Novom.
Govoreći o postizbornim koalicijama Ivanović je istakao da je moguće napraviti različite kombinacije. – Mi ćemo kao i ostale partije, pokušati da nađemo one koji su nam programski bliski, bliski politici koju zagovaramo, a sve u interesu grada Herceg Novog. Mi možemo biti oslonac takve politike i možemo pružiti dobru i kvalitetnu sponu između razvoja Herceg Novog i razvoja Crne Gore … Ovo nije momenat da razgovaramo o kadrovskim rješenjima, nas interesuju principi oko kojih ćemo se okupiti. Ako to tako bude onda ćemo lako naći rješenje za ono što u ovom momentu interesuje najveći broj partija, uvjeren je Ivanović.
Sa novinarima su bili i nosilac liste DPS-a , Petar Porobić i predsjednik OO DPS-a, Slobodan Radović Krušo.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close