Друштво

ПОЧЕЛА ЗАМЈЕНА ОГРАДЕ НА ШЕТАЛИШТУ

Након дуго времена, почела је замјена дотрајале  и оштећене ограде на шеталишту у дијелу од Војничких бања до кафе бара Џез. Ријеч је о првом дијелу радова у дужини од око 150 метара.

Надзорни орган у име Морског добра Никола Делетић истакао је да ће ограда бити промјењена у дужини од око 450 метара и да је до кашњења дошло због епидемије корона вируса:

– Уговором је било предвиђено да радови почну прије више од два мјесеца , али се тада појавила корона.  Извођач, фирма Вучетић ВИП из Бара  била је принуђена  да обустави радове. Чекали смо и материјал из Италије и све је условило пролонгирање радова. Данас смо приступили радовима који се раде квалитетно, казао је Делетић.

Представник фирме Вучетић ВИП из Бара, Дамјан Секуловић  је истакао да је нова ограда  од прохром материјала  високог сјаја који се користи за бродове и отпоран на утицај мора:

– Ремонт и замјена ограде обавља се у три етапе у дужини од око 140 метара . Данас смо успјели да један дио приведемо крају. За два дана почеће друга дионица, а  потом ћемо и последњу. Радови се сада одвијају како смо предвидјели, казао је Секуловић.

Вриједност радова, које финансира Морско добро,  је 70.000 еура , а требало би да буду завршени до 10.јула.  

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close