ДруштвоТуризам

POČELE NOVSKE NOVOGODIŠNJE NOĆI – ODLIČAN UVOD U DOČEK NOVE GODINE!

Trodnevna novogodišnja manifestacija Novogodišnje noći u novom počela je sinoć  muzičkim programom na Trgu Nikole Đurkovića. Mini koncert Gradske muzikle potom nastupi  ansambla „Toć” i  sastava “Tropico band” zagrijali su prohladnu noć i publiku koja je do kraja večeri  ispunila novski trg. Bio je to, rekli su i učesnici programa i publika dobar uvod u programe koji slijede danas i sutra.

Dječja Nova godina, prvi put je  posebno organizovana danas – program je počeo u 11 a trajao  do 14 sati. Iza ovog najljepšeg dijela novogodišnjih programa stali su gradska  Turistička organizacija i sve novske ustanove. Sa djecom su odličnu atmosferu stvarali i dijelili   animatori Žarko Žabac,  Ratko Kraljević u ulozi Djeda Mraza i  Davor Dragojević kao Mađioničar. Bilo je i lijepih iznenađenja za najmlađe koji su nesputano, kako im i priliči, igrali, pjevali, radovali se poklonima i novoj godini.

Trg podno Tore večeras će biti pozornica dočeka Nove godine za odrasle –   nastupiće grupa Perpetuum mobile a potom Dženan Lončarević. Nezaobilazni detalji su  dolazak Djeda mraza i novogodišnja čestitka koju će iz Novog poslati djevojčica Marija Gardašević.  Na Škveru će sve ljubitelje elektronske muzike čekati nastup  7 DJ-eva iz naše zemlje i inostranstva. Ono što će atmosferu učiniti jedinstvenom sigurno su nastupi  DJ-eva Toni Riosa iz Njemačke i Yvaan Genkinsa iz Švajcarske, dok će „line up“ upotpuniti članovi dobro poznate novske asocijacije DJ-eva Groovy Castel Nuovo, koja ove godine proslavlja 10 godina postojanja: P.S., Bodzie, Nessuno, Soft 85, Budo Šuković i njihovi gosti iznenađenja.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close