Туризам

POČELO ANKETIRANJE TURISTA, OTVORENO 18 INFO BIROA U PRODAJI HERCEGNOVI CARD

Prema poslednjim podacima Turističke organizacije na području opštine boravi  19.219 gostiju što je na nivou istog perioda prošle godine. Danas je počelo anketiranje turista, otvoreno je 18 informativnih biroa, ali i tri pulta na kojima gosti mogu kupiti i hercegnovi card koja nudi brojne povoljnosti.

Najviše gostiju je iz Srbije, Rusije, Bosne i Hercegovine zatim Poljske, Ukrajine , Njemačke i Švedske.  Anketiranje turista, koje ove godine obuhvata veći broj pitanja obavljaće do 1. septembra, a kako je istako menadžer u Turističkoj organizaciji Dalibor Vuković, u planu je i produženje kako bi dobili informacije za post sezonu:

-Anketiranje turista obavljaju dva anketara i od prošlogodišnje se razlikuje jer je  uključeno više pitanja koji se tiču zadovoljstva. Prilikom obrade biće nam dostupne informacije o kvalitetu usluge kao na primer gastro, bogatstvu zabavnih sadržaja, zadovoljstvu sobraćajne povezanosti gradske i međugradske, ekologiji. Anketa će biti obrađena kako na ukunom nivou, tako i po mjesnim zajednicama, kazao je Vuković.

Od nedavno su na Škveru, Toploj i Igalu postavljeni  info punktovi, na kojima gosti uz informacije,  mogu kupiti i hercegnovi card:

– Riječ je o karticama od 5, 10 i 20 eura , a koje podrazumjevaju obilazak gradskih atrakcija , vožnju brodom i avanturističkog parka . Nadamo se da će i sa povećanjem broja turista i prodaja biti veća. Ideja prodavanja objedinjenog proizvoda svakako je poztivna i turisti su za sada zainteresovani, kazao je Vuković.

Na području opštine otvoreno je 16 informativnih biroa uz dva na Luštici. Radno vrijeme svih info biroa je od 8 do 20 sati , na Rosama od 11 do 15, a Žanjicu od 11 do 16 . Uskoro radno vrijeme biroa na glavnom gradskom Trgu, Igalu kod Barona i Škveru biće produženo  do 21 sat.

 

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close