ДруштвоИздвојено

POČEO PREDUPISNI ROK NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT

Na Fakultetu za menadžment Herceg Novi u toku je predupisni rok za osnovne i postdiplomske studije. Počinje i prijava za novi ciklus kurseva stranih jezika, informatike kao i prijava za projekat Centar za turizam. Danas su počeli i promociju fakulteta u gradovima u okruženju.

U predupisnom roku studente očekuje niža cijena školarine, kazala je dekan Fakulteta za menadžment doc dr Irena Petrušić.

-Novina je da ove godine krećemo ranije sa predupisom, a budućim studentima koji su već odlučili nudimo 10% nižu školarinu za predupis na osnovnim odnosno 15% na postdiplomskim studijama. Danas smo otpočeli promociju fakulteta, prvenstveno u gradovima u Boki ali i u gradovima van granica, u Hercegovini, kazala je doc dr Petrušić.

U Centru za strane jezike završen je prvi ciklus kurseva, ove sedmice polaznike očekuju testiranja iz engleskog i ruskog, a prijave za novi ciklus su u toku.

-Imamo sve više zainteresovanih za učenje norveškog i italijanskog jezika, te se nadamo da ćemo u toku ljetnjeg semestra uspjeti i to da organizujemo. U toku su prijave zainteresovanih i u Centru za informatiku za obuku ECDL, a takođe i za pohađanje kurseva u Centru za turizam, pod vođstvom prof dr Iva Županovića, informiše doc dr Petrušić.

Pozitivno ocjenjuje i uvijek aktivan rad Studentskog parlamenta.

-Nedavno su objavili prvi broj časopisa “Menadžer” u kojima se bave aktuelnostima na fakultetu. Intervjuisali su profesore, neke od naših saradnika iz privrede, sadašnje i svršene student, tako da su napravili lijep kolaž, finu priču. Studentski parlament ima u najavi, nadam se do kraja mjeseca, Dane kulturne raznolikosti gdje će studenti iz Herceg Novog i drugih gradova u Crnoj Gori predstaviti svoju kulturu, a studenti iz Rusije i nekih drugih dražava će govoriti o kulturnom nasleđu svoje države. Oni planiraju i seminare i radionice, to je nešto što nas u nastavku očekuje. Nastavljamo i sa takmičenjem “Marketing challenge” koje će biti organizovano u aprilu i maju, a nakon uspješnog prošlogodišnjeg, nadamo se da će postati tradicija, kazala je doc dr Petrušić.

Zanimljivu nagradnu igru na fakultetu organizuju povodom 14. februra Međunarodnog dana darivanja knjiga, te u saradnji sa izdavačkom kućom “Finesa” poklanjaju dvije knjige. Potrebno je napraviti selfi sa omiljenom knjigom, postaviti fotografiju na Instagram profil i tagovati @fakultet_za_menadzment i @_finesa_ a dvije fotografije sa najviše lajkova dobijaju po knjigu. Igra traje do 14. februara, kada će objaviti srećne dobitnike.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close