ДруштвоИздвојено

PODIJELIMO DOBRU VIJEST  – MALI MARTIN STEPANOVIĆ, NAKON OPERACIJE VOZI BICIKL!

Sve ljude, posebno one koji su se svojevremeno pridružili humanitarnoj akciji za  pomoć u liječenju malog Martina Stepanovića, Zeleničanina  – kome je  dijagnostifikovana teška hronična plućna bolest , a motorni sklop,  zbog spazma u stopalima nije omogućavao  niti jedan samostalan korak – poslije uspješne ošperacije u Americi vozi danas, na svoj rođendan bicikl.

Martin je rođen u šestom mjesecu trudnoće, a pola godine proveo je na raznim klinikama u Crnoj Gori i Srbiji liječeći se od niza posljedica koje su nastale zbog prijevremenog rođenja. Martin nije mogao  ni da sjedi. Možemo samo zamisliti sreću četvorogodišnjeg dječaka kome sada na licu lebdi osmjeh a radost se čita iz očiju, dok okreće pedale malog bicikla. Operacija je obavljena 24. aprila, na jednoj američkoj klinici, a rezultati su više nego vidljivi!

Uz čestitke za svaki novi pokret , uz želju za  napredak i dječaku i njegovoj majci, sa zahvalnošću podsjećamo, da je kao i mnogo puta ranije, humanitarnu akciju  Za Martina  pokrenula   Zorica Drakulić Vidaković  u saradnji sa Draganom Cmiljanić, a Novi je kao i uvijek odgovorio na najljepši način!

Tags

Повезане Вијести

Један коментар

  1. Drago mi je da je mali Martin prohodao i da je dobro. Nazalost, sad saznajem za njega tako sto me upravo zaustavio momak u Baru sa pricom da skuplja pare za njega. Dadoh mu euro a on meni neku zahvalnicu. Dodjoh kuci i izguglah i vidjeh da je Martin dobro i da nema potreba za novom operacijom. Znaci da je u pitanju prevara. Nije mi zao tog eura koliko mi je krivo sto se neki ljudi sluze tudjom nesrecom i necijom zivotnom pricom za svoju korist.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close