ДруштвоИздвојено

POLUMATURSKA EKSKURZIJA UČENIKA OŠ “ILIJA KIŠIĆ”

Polumaturanti OŠ “Ilija Kišić” sutra kreću na ekskurziju, a povratak je planiran 21. septembra u kasnim večernjim satima.

Na put kreću 32 učenika devetog razreda i dva nastavnika, a polazak je planiran ujutro u 7 sati ispred škole, kazala je direktorica škole Snežana Mirković.

-Putovanje će se odvijati preko Budve, Cetinja, Podgorice do manastira Morača gdje će napraviti pauzu, obići manastir, a potom nastavljaju ka Zlatiboru gdje je za djecu organizovan ručak i noćenje. Drugog dana nastavljaju ka Bajinoj bašti, Malom Zvorniku do Tršića gdje obilaze Vukov muzej i imaju organizovan ručak, a potom nastavljaju ka Novom Sadu. Trećeg dana obilaze Novi Sad a potom kreću za Beograd gdje će boraviti dva dana i planirano je da obiđu dosta kulturno istorijskih znamenitosti. Petog dana, organizovan je povratak preko Čačka do Zlatibora gdje će imati pauzu, a potom preko Pljevalja, Žabljaka, Nikšića nastavljaju put ka Herceg Novom. Očekujemo ih 21. septembra u kasnim večernjim satima, kazala je direktorica Mirković.

Podsjećamo, u petak odnosno u subotu, sa polumaturske ekskurzije vratili su se učenici završnih razreda škola “Orjenski bataljon” i “Milan Vuković”, a u narednom periodu na putovanje će i njihovi vršnjaci iz OŠ “Dašo Pavičić”.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close