ДруштвоСавјет

POSLEDNJA OVOGODIŠNJA SJEDNICA SAVJETA RADIO HERCEG NOVOG – GODINA PROMJENA I USPJEHA

Savjet JRDS RTHN danas je održao posljednju sjednicu u 2016. godini i sumirao rezultate svog rada. Godinu na izmaku obilježilo je usaglašavanje funkcionisanja našeg lokalnog javnog emitera sa važećim zakonskim propisima u Crnoj  Gori.

Izmijenjen je Osnivački akt, donešen Statut i promijenjeni su podaci u Centralnom registru privrednih subjekata.

-Svakako treba istaći i podatak da je Savjet raspisao konkurs za izbor direktora, što je prekinulo decenijsko v.d. stanje u našem Radiju. Odluka o izboru direktora , za koju smatramo da je ispravna, doprinijela je boljem organizacionom , produkcionom i programskom usmjerenju ovog medija“, rekao je predsjednik Savjeta  Vuk Vuković.

Takođe, Savjet je na današnjoj sjednici razmatrao i predlog kolektivnog ugovora i sistematizacije radnih mjesta, što su dokumenti koji zahtijevaju posebnu pažnju, a trebalo bi da budu usaglašeni  sa direktorom i Sindikalnom organizacijom JRDS RT HN.

Utisak Savjeta je da će ova dva dokumenta značajno poboljšati položaj zaposlenih, i sa ranije usvojenim pravilnicima zaokružiti administrativno – pravnu cjelinu ovog emitera.

-Ovu godinu obilježio je naporan rad zaposlenih, o čemu najbolje svjedoče nagrade i priznanja na državnom i međunarodnom nivou. Posebno nas raduje što smo vrata Radio Herceg Novog otvorili, ne samo kolegama i saradnicima, već i sugrađanima u čijim domovima smo svakodnevno. O našem radu i trudu izvještavaju i drugi mediji, na šta smo ponosni, istakla je direktorka Dubravka Perović.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close